Testi - lelki társak kapcsolódnak az EzoTárs Központban. Párterápia, kezelések, tréningek azoknak, akik nyitottak az alternatív megoldásokra, hogy elérhessék a testi-lelki-szellemi egységet, a harmonikus, boldog párkapcsolatot.

Terápiák

Reiki

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/Reiki-pic-1.jpg

Mi a Reiki?

A Reiki módszere egy ősi, kézrátétes gyógymód, mellyel magunkon és másokon segíthetünk. Az egyik legegyszerűbb a sok-sok gyógyító, önismereti és útkereső módszer között. A behangolt, beavatott Reikis kezeinek segítségével továbbítja az energiát. A Reiki energia intelligens volta ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/Reiki-pic-1.jpg

Mi a Reiki?

A Reiki módszere egy ősi, kézrátétes gyógymód, mellyel magunkon és másokon segíthetünk. Az egyik legegyszerűbb a sok-sok gyógyító, önismereti és útkereső módszer között. A behangolt, beavatott Reikis kezeinek segítségével továbbítja az energiát. A Reiki energia intelligens volta miatt oda áramlik, ahol a kezelt személynek a legnagyobb szüksége van rá. Segít, hogy megismerjük magunkat és rátaláljunk helyünkre az Univerzumban.

Valamennyien ezzel az egyetemes életerővel születünk, mivel ez maga az élet energiája. Életünk során azonban "ruhánk szennyeződik, elhasználódik", vagyis felejtjük kezdeti adottságainkat. Egy kezelés, egy tanfolyam, a behangolás azonban tisztító erővel bír, és újra képessé tesz az élet törvényeinek betartására a mában.

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot. Átfogóan regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat. Katalizálja, mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reakciókat.

A Reikivel nem diagnosztizálunk, ezért minden esetben keressék meg kezelő orvosukat. A Reiki az orvos által előírt kezelések mellett kiegészítésként alkalmazható. A Reiki megfelelően támogat minden természetes gyógymódot.Helyreállítja a felborult lelki egyensúlyt, segíti az önismeret kiteljesedését. Ráébreszt belső valódra, feladataidra, összeköti, ami együvé tartozik, elválasztja, és elengedi azokat, amelyeknek már nincs dolguk egymással. A Reiki nem vallás, világnézetre való tekintet nélkül működik. Hitnek viszont bátran nevezhetjük. Hit a gyógyulásunkban, önmagunkban, a feltétlen jóindulatban és a szeretetben. Tanítás a teljesség és az egyensúly elérése érdekében...

Szeretettel várom, hogy segíthessek!


Hangterápia

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/hangtáll (1).jpg

Napjainkban bőven adatik lehetőség egész-ségünk megerőszakolására, és ha mindent nem is tudunk hárítani legalább annyival tarozunk magunknak, hogy valahol kompenzáljuk a több és a kevesebb, mint szükséges anyagot, információt.

Érdemes megfigyelnünk testünk jelzéseit, a betegség, a fájdalom mind-mind valamilyen pszichés történetre ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/hangtáll (1).jpg

Napjainkban bőven adatik lehetőség egész-ségünk megerőszakolására, és ha mindent nem is tudunk hárítani legalább annyival tarozunk magunknak, hogy valahol kompenzáljuk a több és a kevesebb, mint szükséges anyagot, információt.

Érdemes megfigyelnünk testünk jelzéseit, a betegség, a fájdalom mind-mind valamilyen pszichés történetre utal, azaz a mulandó test egy átmeneti leképzése lelkünknek, és ha a kis jelekre nem figyelünk, akkor a probléma elhatalmasodik, és az is lehetséges, hogy más, súlyosabb tünetek formájában tér vissza, a lélek harmóniájáról nem is beszélve.

A testünk, lelkünknek most egy átmeneti leképzése. Minden tünet emlékeztet, hogy az adott területen milyen pszichikai változásra van szükségünk.

A hangterápiát, méltán, tekinthetjük a legősibb harmonizáló, lazító, gyógyító módszernek. (Gondoljunk a fogfájásra: különböző hangok kibocsátásával, nyögjük, kiáltjuk stb. ki magunkból a feszültséget, ugyanez vagy más célból pedig mantrázunk...) A régiségben, a ma hangszernek nevezett eszközök kivétel nélkül a test-lélek-szellem rezgéseinek átalakítására (is) szolgáltak.

A hangmasszázs-terápia egészségmegőrző, és egészség-visszanyerő lehetőségeket nyújt azok számára, akik valamilyen formáját igénybe veszik. A legősibb terápia eszközös és saját hangos módszerei a test-lélek-szellem harmóniájának biztosítására szolgálnak, és a következő lehetőségeket kínálják: A hangmasszázs, sejtmasszírozó, stressz oldó tulajdonsága miatt, megtartja, vagy visszahozza a frissességet, az egészséget.

A több ezer éve használt hang-rezgést kibocsátó hangtál, gong, csengő stb., Peter Hess fizikus által került a látókörünkbe (szélesebb körben, Európában).

A fizikus, a hangok, rezgések emberi szervezetre való hatásával kísérletezett, és amint a sejtek, szervek regenerálásának lehetőségét meglátta, eszközöket keresett melyek természetes hangon, több frekvencián képesek rezegni, helyettesítve egy zenekart. A Nepálban készült hangtálak tizenkét fémet tartalmazó ötvözete magukban foglalják naprendszerünk bolygóinak asztrológiai sajátosságait, "rezgéseit".

A hang, a tiszta hang áthangolja sejtjeinket, helyreállítja a törvényt, a rendet, megteremtve így a harmóniát.


Kineziológia

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/kineziltés.jpg

A kineziológus segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/kineziltés.jpg

A kineziológus segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei mellett természetgyógyászati, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz.

A kineziológiai kezelés

A kineziológiai izomtesztelés, mint biofeedback („vissza/ki jelző rendszer”) lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat. Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és az agy memóriájában, s rendezésre vár. Agyunk hatalmas kapacitású komputerként tárolja az információkat, s a kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket, felderíteni és kijavítani a „működési zavarokat”. Izmaink működését agyunk irányítja, izmaink a központi idegrendszer kijelzőinek tekinthetők. Az izomtesztelés során tapasztalt energiaváltozás (pl. alkarizom tónus változása) megbízható információt ad a tesztelő által feltett kérdésre.

A múltbeli események egymásra épülnek, a generációk probléma-megoldási mintái öröklődnek; a fogantatás, a magzati kor és a születés traumái befolyásolják jelenbeli életünket. A kineziológiai kezelés segít abban, hogy önmagunkra találjunk, hogy megtaláljuk feladatunkat, utunkat az életben, átlássuk az életünket, sorsunkat uraló erőket, eseményeket, s feloldódjanak azok a blokkok, melyek akadályoznak mindebben.

A kineziológiai módszer különösen ajánlható azoknak, akik egészségügyi problémákkal küzdenek,önértékelési, kapcsolatteremtési, párkapcsolati, gyermekvállalási, kommunikációs, anyagi, családi, munkahelyi, jövőképi problémáik vannak. Rendkívül hatékony a tanulási problémák, pl. dyslexia (minden valamire való képtelenség) feloldására, egyéb szocializációs nehézségek kezelésére.


Aura-Soma® Színrendszer: a lélek terápiája

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/aurasomaTheLids.fw.png

Az egészség a lélek természete. Lehet-e hatékonyabb forrása, mint a szépség és a harmónia. Az Aura-Soma felfedező útra hívja, hogy még jobban megismerje önmagát, segítségére legyen a sikeres párválasztáshoz.

Ahogyan ez a csodálatos színgyógymód segíthet

Az Aura-Soma egy izgalmas ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/aurasomaTheLids.fw.png

Az egészség a lélek természete. Lehet-e hatékonyabb forrása, mint a szépség és a harmónia. Az Aura-Soma felfedező útra hívja, hogy még jobban megismerje önmagát, segítségére legyen a sikeres párválasztáshoz.

Ahogyan ez a csodálatos színgyógymód segíthet

Az Aura-Soma egy izgalmas színgyógymód, általa a természet dinamikus, élő energiáit használjuk, segít például abban, hogy: javuljon a párkapcsolata, nyugodtabb legyen, jobban értékelje önmagát, és képességeit, kiegyensúlyozottabb legyen, növelje az önbizalmát, felfedezheti: igazi önmagát, belső szépségét, egyéni adottságait. Ez a tudás javítja közérzetét, és a külső-belső harmóniáját, és természetesen az igazi társ megtalálásához is közelebb viszi, mivel minél jobban megismeri önmagát, annál magabiztosabbá válik a párkapcsolatok terén is. Pároknál is alkalmazható a rendszer, mert megnézhetjük általa, hogy mennyire egészítik ki egymást.


Pillangó/Tengeri esszencia

A Pillangó és Tengeri Esszencia Konzultáció egy teljesen új lehetőséget nyújt, hogy ezek segítségével minden szinten harmóniába kerüljön Önmagával és a párjával, illetve közelebb viszi az igazi társ megtalálásához is. Személyre szabott konzultáció keretében, a párkapcsolati problémák okának feltárása után ingával és kártya segítségével kiválasztjuk, hogy mely esszenciák kerüljenek az Ön egyéni ... Tovább olvasom

A Pillangó és Tengeri Esszencia Konzultáció egy teljesen új lehetőséget nyújt, hogy ezek segítségével minden szinten harmóniába kerüljön Önmagával és a párjával, illetve közelebb viszi az igazi társ megtalálásához is. Személyre szabott konzultáció keretében, a párkapcsolati problémák okának feltárása után ingával és kártya segítségével kiválasztjuk, hogy mely esszenciák kerüljenek az Ön egyéni esszenciakeverékébe, melyet pár napon belül kap meg.A gyógy íreket otthon, napi cseppek formájában kell alkalmazni.

A Tengeri Esszenciák segítenek, hogy a párkapcsolata harmonikusabb szintre kerüljön. Valamint képesek feloldani az Önben lévő múltbeli blokkokat is.

A Pillangó Esszenciák hatására végbemenő átalakulás folyamán magasabb rezgésszintre emelkedik, továbbá segít, hogy ténylegesen kapcsolatba kerüljön a lelkével, ezáltal egyensúlyba hozza belső harmóniáját.


Számisztika

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/számisztikaddd873ad3eb03216155.jpg

Számisztika a párkapcsolat területén:

A Számisztika nagy tudósának Pithagoras számított. A számok és betűk közötti kapcsolódásokat kutatva, felállított egy misztikus specialitásokat rejtő alfanumerikus szisztémát. A számok hordozzák, kimutatják, szemléltetik minden dolog tartalmát, ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/számisztikaddd873ad3eb03216155.jpg

Számisztika a párkapcsolat területén:

A Számisztika nagy tudósának Pithagoras számított. A számok és betűk közötti kapcsolódásokat kutatva, felállított egy misztikus specialitásokat rejtő alfanumerikus szisztémát. A számok hordozzák, kimutatják, szemléltetik minden dolog tartalmát, kormányozzák és harmonizálják az embereket. Az ábécé minden egyes betűjében jellegzetes frekvenciájú és rezonanciájú energia rejtőzik. Útmutatót adunk önmagunkhoz ill. a jelölthöz. Rávilágitunk a személyiségben rejlő porblémát gerjesztő tulajdonságokra. Utat mutatunk, hogy lehet kiküszöbölni, tovább lépni, változtatni. Az összehangolatlan magatartással, cselekedetekkel csakis vesződéseket, gyötrelmeket, szenvedéseket idézünk elő magunknak és másoknak is. Megtanítjuk kezelni az éppen fejét felütő bonyodalmat. A számmisztikával kapcsolatban, első ízben önismeretre tehet szert.

Arra is útmutatást adunk, hogy mit érdemes elkerülni az életben, ha önmagunkkal összhangban akarunk élni, mit kerüljön el annak érdekében, hogy boldogabb, elégedettebb, gondtalanabb legyen.


Tenyérelemzés

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/tenyérelemzés.jpg

Mit tudhatunk meg a tenyerünkből?

A középkori vásárokban főleg cigányasszonyok vizsgálták a jövőjükre kíváncsi fiatal leányok tenyerét, tehát régen a tenyérelemzést főleg jövendőmondásra használták. Ezért terjedt el a köztudatban, hogy a tenyerünkben benne van a jövőnk. Mostanában inkább ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/tenyérelemzés.jpg

Mit tudhatunk meg a tenyerünkből?

A középkori vásárokban főleg cigányasszonyok vizsgálták a jövőjükre kíváncsi fiatal leányok tenyerét, tehát régen a tenyérelemzést főleg jövendőmondásra használták. Ezért terjedt el a köztudatban, hogy a tenyerünkben benne van a jövőnk. Mostanában inkább a kérdező jellemére, főbb személyiségjegyeire következtethetünk a tenyerében lévő jelekről. Használható tehát személyiségünk feltérképezésére, milyen betegségre vagyunk hajlamosak, milyen a vérmérsékletünk, pályaválasztáskor, és még sorolhatnám. Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki kíváncsi tenyerének fantasztikus világára. Jövőnk a kezünkben van...

"Egy homokszemben lásd meg a világot egy vadvirágban a fénylő eget egy órában az örökkévalóságot s tartsd tenyeredben a végtelent" /William Blake/


Cigánykártya

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/cigánykártya.png

A cigánykártya nem hasonlít más kártyákra, bár ugyanazt az egyetemes szimbólumrendszert használja. A kártya lapjai a tudatalatti, a valóságos és a természetfeletti alapvető jelképeit, tárgyait jelenítik meg. E kártya rendelkezik az egyik leggazdagabb képi világgal, hiszen a kutatók közel 140 különböző kártyalapot ismernek. ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/cigánykártya.png

A cigánykártya nem hasonlít más kártyákra, bár ugyanazt az egyetemes szimbólumrendszert használja. A kártya lapjai a tudatalatti, a valóságos és a természetfeletti alapvető jelképeit, tárgyait jelenítik meg. E kártya rendelkezik az egyik leggazdagabb képi világgal, hiszen a kutatók közel 140 különböző kártyalapot ismernek. A manapság használatos kártya 36 feliratozott lapból áll. Kirakásai segítik különböző asszociációk és benyomások keltését, melyek segítségével megismerhetjük a múlt és jelen történéseinek mélyebb értelmét, és közelebb kerülhetünk jövőnk megismeréséhez is.

Az elfogadás annyit tesz, hogy történjék bármi és reagáljunk akárhogyan a történtekre, pontosan erre volt szükségünk a fejlődésünk érdekében." (Ismeretlen szerző)

Ezek a módszerek segítenek bennünket abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, valamint választ kaphatunk arra is, hogyan tudjuk életünket, teljesebben, boldogabban, kerek egészként megélni.


Tarot kártya

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/tarotkartya_01.jpg

Segít a jövőbe látni a jelen kérdéseit megválaszolni.

A Tarot minden fontos kérdésben segítségünkre lehet: családi-munkahelyi, párkapcsolati konfliktusok esetén, döntéshelyzeteinkben, valamint megmutatja azt a belső világot, amelyet magunk előtt is elkendőzünk, így mélyítve önismeretünket. Azonban minden feltett kérdésben már benne van a válasz. A Tarot nem más, mint kulcs saját ajtóinkhoz.

"Ami előttünk és mögöttünk áll, semmiség ahhoz képest, ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső világunkat csodálatos dolgok történhetnek." (H. D. Thoreau) 


Asztrológia, Szinasztria

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/asztrologia.jpg

Alapvetés és közismert, hogy a hasonló elemű jelek jobban kijönnek egymással, pl. a tüzesek (Kos, Oroszlán és Nyilas), a földesek (Bika, Szűz és Bak) vagy a levegősök (Ikrek, Mérleg és Vízöntő) vagy akár a vizesek (Rák, Skorpió és Halak).

Erre más társkeresők is utalnak itt-ott azzal, hogy a születési dátum alá ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/asztrologia.jpg

Alapvetés és közismert, hogy a hasonló elemű jelek jobban kijönnek egymással, pl. a tüzesek (Kos, Oroszlán és Nyilas), a földesek (Bika, Szűz és Bak) vagy a levegősök (Ikrek, Mérleg és Vízöntő) vagy akár a vizesek (Rák, Skorpió és Halak).

Erre más társkeresők is utalnak itt-ott azzal, hogy a születési dátum alá beírják az alap csillagjegyet, ami arra utal, hogy az illető Napja az adott jelben van. Való igaz, hogy ez ad némi támpontot, mégsem teljes így ez a dolog, mert valljuk be, hányszor találkoztunk már olyannal, akiről azt mondtuk, hogy „hát bizony ő nem egy tipikus Oroszlán, tök nyuszi” vagy fordítva, pl. egy Halak jelű emberről kiderül, hogy egyáltalán nem olyan kis befolyásolható, simulékony vagy éppen kedves.

Miért is van ez?

Mert egy embert a horoszkópjában ezenkívül még minimum 4-5 fontos tényező határoz meg, legalábbis az alaphozzáállását a világhoz ill. a többi emberhez. A Mars mindenképp árulkodik az illető aktivitásairól, indulati hajlamairól és szexualitásáról, a Vénusz az érzelmeiről, lelki finomságáról és kapcsolatainak minőségéről, a Merkúr a gondolkodásáról, kommunikációjáról és tanulási képességeiről, a Hold az érzékenységéről, érzeteiről és intuíciójáról, míg az Ascendens (felkelő Nap-pont) a viselkedéséről, amik így együtt nagyon fontosak egy párkapcsolatban. A Nap-jeled arról árulkodik, ki vagy Te, az Ascendensed viszont arról, hogy hogyan vagy az, aki vagy. Ugye mennyire más így az asztrológiai megközelítés?

Mire jó ez Önnek/Neked?

Ha megvan a pontos születési időpontunk, lehetőleg óra-perc pontossággal, máris rengeteg kisegítő információhoz juthatunk önmagunkról elsősorban, és most jön a bónusz: ha megvan jelöltünk hasonló pontosságú születési időpontja, máris készíthetünk szinasztriát, azaz összehasonlítást a két horoszkóp között. Micsoda fantasztikus lehetőség, nem? Egy külső, független, érzelmektől és vágyaktól nem befolyásolt elemzés, és máris tisztábban látunk. Betekintést kaphatunk abba, miben feszülünk össze a jelölttel, miben jövünk ki nagyon jól vele, miben tudnánk együttműködni, mit ne erőltessünk nála, mivel szerezhetünk neki igazán örömöt, mivel közelíthetjük meg, mivel tehetjük végül is boldoggá Őt? Mert ugye a mi boldogságunk is csak akkor lehet teljes, ha Ő is boldog velünk.

Összefoglalva: első nekifutásra saját hibáink, hiányosságaink kiküszöbölésére is törekedhetünk a horoszkóp által, másodsorban adaptívan alkalmazkodhatunk leendő jelöltünkhöz vagy már meglévő párunkhoz is. A tolerancia és az egymás építésének egy új dimenzióját nyithatjuk meg magunkban. Ne feledjük, amíg magunkkal sem vagyunk tisztában, gondokkal küzdünk, bizonyos területeken zavarodottak vagyunk, addig nehezebb párt találnunk, és addig másoknak sem segíthetünk!

Jó keresgélést és fejlődést kíván Önnek/Neked asztrológusunk.