Testi - lelki társak kapcsolódnak az EzoTárs Központban. Párterápia, kezelések, tréningek azoknak, akik nyitottak az alternatív megoldásokra, hogy elérhessék a testi-lelki-szellemi egységet, a harmonikus, boldog párkapcsolatot.

Terápiák

Grafológus

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/grafológia-kulcsa-e1426849760465.jpg

Az emberek nagy része saját magát sem ismeri teljes mértékben, néha torz "tükörben" látják belső tulajdonságaikat, külsejüket. Önmaguk megismeréséhez grafológusunk, és asztrológusunk adja meg a teljes, valós képet. A saját kézírás nem hazudik. Sem a születési számok, ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/grafológia-kulcsa-e1426849760465.jpg

Az emberek nagy része saját magát sem ismeri teljes mértékben, néha torz "tükörben" látják belső tulajdonságaikat, külsejüket. Önmaguk megismeréséhez grafológusunk, és asztrológusunk adja meg a teljes, valós képet. A saját kézírás nem hazudik. Sem a születési számok, melynek jegyeit egy életen át mindenki magában viseli. Első lépés: a belső én megismerése, második lépés: ennek birtokában, az önkép ismeretében a reális elvárásokat felállítani, majd társat keresni. Ezáltal elkerülhető a válás, és egyéb zsákutcák a párkapcsolatban.

A Tanácsadók megválaszolják a párkapcsolatra vonatkozó személyes tartalmú kérdéseket, a jó irányba történő változáshoz vezető "utat megmutatják".


Kineziológia

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/kineziltés.jpg

A kineziológus segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/kineziltés.jpg

A kineziológus segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében. Ennek érdekében kineziológiai módszerei mellett természetgyógyászati, mentálhigiénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket alkalmaz.

A kineziológiai kezelés

A kineziológiai izomtesztelés, mint biofeedback („vissza/ki jelző rendszer”) lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat. Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és az agy memóriájában, s rendezésre vár. Agyunk hatalmas kapacitású komputerként tárolja az információkat, s a kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket, felderíteni és kijavítani a „működési zavarokat”. Izmaink működését agyunk irányítja, izmaink a központi idegrendszer kijelzőinek tekinthetők. Az izomtesztelés során tapasztalt energiaváltozás (pl. alkarizom tónus változása) megbízható információt ad a tesztelő által feltett kérdésre.

A múltbeli események egymásra épülnek, a generációk probléma-megoldási mintái öröklődnek; a fogantatás, a magzati kor és a születés traumái befolyásolják jelenbeli életünket. A kineziológiai kezelés segít abban, hogy önmagunkra találjunk, hogy megtaláljuk feladatunkat, utunkat az életben, átlássuk az életünket, sorsunkat uraló erőket, eseményeket, s feloldódjanak azok a blokkok, melyek akadályoznak mindebben.

A kineziológiai módszer különösen ajánlható azoknak, akik egészségügyi problémákkal küzdenek,önértékelési, kapcsolatteremtési, párkapcsolati, gyermekvállalási, kommunikációs, anyagi, családi, munkahelyi, jövőképi problémáik vannak. Rendkívül hatékony a tanulási problémák, pl. dyslexia (minden valamire való képtelenség) feloldására, egyéb szocializációs nehézségek kezelésére.


Hellinger terápia, családfelállítás

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/családáll40.jpg

Bert Hellinger nevéhez fűződik a Hellinger terápia - ismertté vált nevén – a családfelállítás, ami egy adott család szellemi mezejében történő rendeződés. Általában csoportos formában történik, de egyéni foglalkozással is lehetséges. Eljuthatnak a szeretettel teljes gyógyító mondatokig, a feloldásig. Bekövetkezik a tudattalan szeretetből fakadó kötődések feloldása, és a tudatos szeretet kialakítása: az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel „visszaadja” annak, akihez az tartozik, gondolkodásmódja ítéletmentessé válik és „elkezdheti” a saját életét. Mindez hozzá segíti a leendő párkapcsolat kialakulását, ill. a régi párkapcsolat, pl.: válás feldolgozását, annak elengedését.


Kristály gyógyászat

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/kristályikk_0.jpg

Akadályfeloldó ékszer medálok

Az életben minden akadály valamilyen energiahiányt jelent. A hiányzó energia bevitelével az akadályok kezdenek feloldódni! Az ékszer medálok 0,8-1,2 cm-es féldrágaköveket tartalmaznak, 35 mm-es átmérőben elrendezve, energiával feltöltve. /Aktivizáltak!/

Speciális célokra ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/kristályikk_0.jpg

Akadályfeloldó ékszer medálok

Az életben minden akadály valamilyen energiahiányt jelent. A hiányzó energia bevitelével az akadályok kezdenek feloldódni! Az ékszer medálok 0,8-1,2 cm-es féldrágaköveket tartalmaznak, 35 mm-es átmérőben elrendezve, energiával feltöltve. /Aktivizáltak!/

Speciális célokra vannak összeválogatva:

 • Nőiség-nőiesség erősítés-tisztítás nőknek, 
 • Szerelmi akadályok elhárítása, 
 • Szívkinyitás, szeretet erősítés, 
 • Férfiaknak: nőkkel való konfliktusaik elhárítása /saját anyjával is!/, 
 • Kommunikációs akadályok / beszéd, dislexia stb./ feloldása, 
 • Izületi problémák /mozgás akadályok/ tisztítása, 
 • Allergia, asztma megszüntetése, termékenység növelése, stb. 

A színes képen mellékelt ékszer medálok 10-20-szoros energiájúak az ugyanolyan átmérőjű 21 kristályos medálhoz képest. Ezért az ékszer medál használata előtt 1-2 hétig célszerű 1-2db 21 kristályost viselni. Így a szervek energiaszintje sokszorosára növekszik /10-50-szeresére!/, ezáltal a szervekben tárolt mérgeket fokozatosan kidobja-eltávolítja a szervezet. Ezután felvéve az ékszer medált, a speciális energiaspektrumban az még jobban tisztítja-tölti a szervezetet! A magasabb energiaszinten könnyebbé válik a mentális akadály elengedése-feloldása!

 

 

Speciális kérésre tanácsadás

A PÁRKAPCSOLATI AKADÁLYOK FELOLDÁSÁNAK ENERGETIKAI MÓDSZEREI

A hétköznapi életben minden akadály /anyagi, kommunikációs, lakás-otthon, párkapcsolat-gyerek, munka-betegség, házasság, stb./ ezéleti és korábbi életekbeli cselekedet, beszéd és gondolat energiáira vezethető vissza. Ugyanígy a családban generációk óta halmozódó testi és lelki problémák hozzák létre a „szingli” jelenséget! Ebből úgy lehet kilépni, hogy energiarendszer tisztítást végzünk. Érdemes szakember által állapotfelmérést kérni, szervszinten, érzelmi síkon és mentálsíkon. Feltöltött, azaz aktivizált kristályokkal első lépésben nagyon jól tisztítható, méregteleníthető a szervezet./lásd: ékszer medálok/ Továbbá a magasabb síkokon az Angyaltanfolyam /lásd később/ beavatásai segítik a karmikus tisztulást!

TALÁLKOZÁS ÖNMAGAD ANGYALI LÉNYÉVEL

Majoros János ETI vizsgáztató tanfolyama A tanfolyam témakörei

 1. A hét szféra és a mennyország felépítése. Szférákhoz tartozó érzelmi-tudati állapotok.
 2. Miért célszerű a szférák káros érzelmeit átalakítani, harmonizálni?
 3. Milyen energiaszinten, tudatszinten vagy szférában helyezkednek el az igazi angyali erőmezők?
 4. Milyen az angyali tudatállapot? Angyali tulajdonságok, szerepek, feladatok.
 5. Hogyan válhat valaki angyallá? Lehet-e valaki fizikai testben angyal?
 6. A mennyországi állapot megvalósítása a fizikai síkon.
 7. Milyen módokon segítenek az angyalok? Hogyan veszik fel ők a kapcsolatot a fizikai világgal?
 8. Hogyan vehetjük fel mi a kapcsolatot az angyalokkal?
 9. Az angyali erőterekkel való kapcsolatfelvétel célja és módszerei.
 10. Az angyali erőterek I-IV. beavatásai. Ezek méregtelenítő és sorstisztító hatása szervi, érzelmi és mentál szinten.

Asztrológia, Szinasztria

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/asztrologia.jpg

Alapvetés és közismert, hogy a hasonló elemű jelek jobban kijönnek egymással, pl. a tüzesek (Kos, Oroszlán és Nyilas), a földesek (Bika, Szűz és Bak) vagy a levegősök (Ikrek, Mérleg és Vízöntő) vagy akár a vizesek (Rák, Skorpió és Halak).

Erre más társkeresők is utalnak itt-ott azzal, hogy a születési dátum alá ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/asztrologia.jpg

Alapvetés és közismert, hogy a hasonló elemű jelek jobban kijönnek egymással, pl. a tüzesek (Kos, Oroszlán és Nyilas), a földesek (Bika, Szűz és Bak) vagy a levegősök (Ikrek, Mérleg és Vízöntő) vagy akár a vizesek (Rák, Skorpió és Halak).

Erre más társkeresők is utalnak itt-ott azzal, hogy a születési dátum alá beírják az alap csillagjegyet, ami arra utal, hogy az illető Napja az adott jelben van. Való igaz, hogy ez ad némi támpontot, mégsem teljes így ez a dolog, mert valljuk be, hányszor találkoztunk már olyannal, akiről azt mondtuk, hogy „hát bizony ő nem egy tipikus Oroszlán, tök nyuszi” vagy fordítva, pl. egy Halak jelű emberről kiderül, hogy egyáltalán nem olyan kis befolyásolható, simulékony vagy éppen kedves.

Miért is van ez?

Mert egy embert a horoszkópjában ezenkívül még minimum 4-5 fontos tényező határoz meg, legalábbis az alaphozzáállását a világhoz ill. a többi emberhez. A Mars mindenképp árulkodik az illető aktivitásairól, indulati hajlamairól és szexualitásáról, a Vénusz az érzelmeiről, lelki finomságáról és kapcsolatainak minőségéről, a Merkúr a gondolkodásáról, kommunikációjáról és tanulási képességeiről, a Hold az érzékenységéről, érzeteiről és intuíciójáról, míg az Ascendens (felkelő Nap-pont) a viselkedéséről, amik így együtt nagyon fontosak egy párkapcsolatban. A Nap-jeled arról árulkodik, ki vagy Te, az Ascendensed viszont arról, hogy hogyan vagy az, aki vagy. Ugye mennyire más így az asztrológiai megközelítés?

Mire jó ez Önnek/Neked?

Ha megvan a pontos születési időpontunk, lehetőleg óra-perc pontossággal, máris rengeteg kisegítő információhoz juthatunk önmagunkról elsősorban, és most jön a bónusz: ha megvan jelöltünk hasonló pontosságú születési időpontja, máris készíthetünk szinasztriát, azaz összehasonlítást a két horoszkóp között. Micsoda fantasztikus lehetőség, nem? Egy külső, független, érzelmektől és vágyaktól nem befolyásolt elemzés, és máris tisztábban látunk. Betekintést kaphatunk abba, miben feszülünk össze a jelölttel, miben jövünk ki nagyon jól vele, miben tudnánk együttműködni, mit ne erőltessünk nála, mivel szerezhetünk neki igazán örömöt, mivel közelíthetjük meg, mivel tehetjük végül is boldoggá Őt? Mert ugye a mi boldogságunk is csak akkor lehet teljes, ha Ő is boldog velünk.

Összefoglalva: első nekifutásra saját hibáink, hiányosságaink kiküszöbölésére is törekedhetünk a horoszkóp által, másodsorban adaptívan alkalmazkodhatunk leendő jelöltünkhöz vagy már meglévő párunkhoz is. A tolerancia és az egymás építésének egy új dimenzióját nyithatjuk meg magunkban. Ne feledjük, amíg magunkkal sem vagyunk tisztában, gondokkal küzdünk, bizonyos területeken zavarodottak vagyunk, addig nehezebb párt találnunk, és addig másoknak sem segíthetünk!

Jó keresgélést és fejlődést kíván Önnek/Neked asztrológusunk.


Tarot kártya

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/tarotkartya_01.jpg

Segít a jövőbe látni a jelen kérdéseit megválaszolni.

A Tarot minden fontos kérdésben segítségünkre lehet: családi-munkahelyi, párkapcsolati konfliktusok esetén, döntéshelyzeteinkben, valamint megmutatja azt a belső világot, amelyet magunk előtt is elkendőzünk, így mélyítve önismeretünket. Azonban minden feltett kérdésben már benne van a válasz. A Tarot nem más, mint kulcs saját ajtóinkhoz.

"Ami előttünk és mögöttünk áll, semmiség ahhoz képest, ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső világunkat csodálatos dolgok történhetnek." (H. D. Thoreau) 


Cigánykártya

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/cigánykártya.png

A cigánykártya nem hasonlít más kártyákra, bár ugyanazt az egyetemes szimbólumrendszert használja. A kártya lapjai a tudatalatti, a valóságos és a természetfeletti alapvető jelképeit, tárgyait jelenítik meg. E kártya rendelkezik az egyik leggazdagabb képi világgal, hiszen a kutatók közel 140 különböző kártyalapot ismernek. ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/cigánykártya.png

A cigánykártya nem hasonlít más kártyákra, bár ugyanazt az egyetemes szimbólumrendszert használja. A kártya lapjai a tudatalatti, a valóságos és a természetfeletti alapvető jelképeit, tárgyait jelenítik meg. E kártya rendelkezik az egyik leggazdagabb képi világgal, hiszen a kutatók közel 140 különböző kártyalapot ismernek. A manapság használatos kártya 36 feliratozott lapból áll. Kirakásai segítik különböző asszociációk és benyomások keltését, melyek segítségével megismerhetjük a múlt és jelen történéseinek mélyebb értelmét, és közelebb kerülhetünk jövőnk megismeréséhez is.

Az elfogadás annyit tesz, hogy történjék bármi és reagáljunk akárhogyan a történtekre, pontosan erre volt szükségünk a fejlődésünk érdekében." (Ismeretlen szerző)

Ezek a módszerek segítenek bennünket abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, valamint választ kaphatunk arra is, hogyan tudjuk életünket, teljesebben, boldogabban, kerek egészként megélni.


Tenyérelemzés

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/tenyérelemzés.jpg

Mit tudhatunk meg a tenyerünkből?

A középkori vásárokban főleg cigányasszonyok vizsgálták a jövőjükre kíváncsi fiatal leányok tenyerét, tehát régen a tenyérelemzést főleg jövendőmondásra használták. Ezért terjedt el a köztudatban, hogy a tenyerünkben benne van a jövőnk. Mostanában inkább ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/tenyérelemzés.jpg

Mit tudhatunk meg a tenyerünkből?

A középkori vásárokban főleg cigányasszonyok vizsgálták a jövőjükre kíváncsi fiatal leányok tenyerét, tehát régen a tenyérelemzést főleg jövendőmondásra használták. Ezért terjedt el a köztudatban, hogy a tenyerünkben benne van a jövőnk. Mostanában inkább a kérdező jellemére, főbb személyiségjegyeire következtethetünk a tenyerében lévő jelekről. Használható tehát személyiségünk feltérképezésére, milyen betegségre vagyunk hajlamosak, milyen a vérmérsékletünk, pályaválasztáskor, és még sorolhatnám. Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki kíváncsi tenyerének fantasztikus világára. Jövőnk a kezünkben van...

"Egy homokszemben lásd meg a világot egy vadvirágban a fénylő eget egy órában az örökkévalóságot s tartsd tenyeredben a végtelent" /William Blake/


Számisztika

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/számisztikaddd873ad3eb03216155.jpg

Számisztika a párkapcsolat területén:

A Számisztika nagy tudósának Pithagoras számított. A számok és betűk közötti kapcsolódásokat kutatva, felállított egy misztikus specialitásokat rejtő alfanumerikus szisztémát. A számok hordozzák, kimutatják, szemléltetik minden dolog tartalmát, ... Tovább olvasom

http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/számisztikaddd873ad3eb03216155.jpg

Számisztika a párkapcsolat területén:

A Számisztika nagy tudósának Pithagoras számított. A számok és betűk közötti kapcsolódásokat kutatva, felállított egy misztikus specialitásokat rejtő alfanumerikus szisztémát. A számok hordozzák, kimutatják, szemléltetik minden dolog tartalmát, kormányozzák és harmonizálják az embereket. Az ábécé minden egyes betűjében jellegzetes frekvenciájú és rezonanciájú energia rejtőzik. Útmutatót adunk önmagunkhoz ill. a jelölthöz. Rávilágitunk a személyiségben rejlő porblémát gerjesztő tulajdonságokra. Utat mutatunk, hogy lehet kiküszöbölni, tovább lépni, változtatni. Az összehangolatlan magatartással, cselekedetekkel csakis vesződéseket, gyötrelmeket, szenvedéseket idézünk elő magunknak és másoknak is. Megtanítjuk kezelni az éppen fejét felütő bonyodalmat. A számmisztikával kapcsolatban, első ízben önismeretre tehet szert.

Arra is útmutatást adunk, hogy mit érdemes elkerülni az életben, ha önmagunkkal összhangban akarunk élni, mit kerüljön el annak érdekében, hogy boldogabb, elégedettebb, gondtalanabb legyen.


Pillangó/Tengeri esszencia

A Pillangó és Tengeri Esszencia Konzultáció egy teljesen új lehetőséget nyújt, hogy ezek segítségével minden szinten harmóniába kerüljön Önmagával és a párjával, illetve közelebb viszi az igazi társ megtalálásához is. Személyre szabott konzultáció keretében, a párkapcsolati problémák okának feltárása után ingával és kártya segítségével kiválasztjuk, hogy mely esszenciák kerüljenek az Ön egyéni ... Tovább olvasom

A Pillangó és Tengeri Esszencia Konzultáció egy teljesen új lehetőséget nyújt, hogy ezek segítségével minden szinten harmóniába kerüljön Önmagával és a párjával, illetve közelebb viszi az igazi társ megtalálásához is. Személyre szabott konzultáció keretében, a párkapcsolati problémák okának feltárása után ingával és kártya segítségével kiválasztjuk, hogy mely esszenciák kerüljenek az Ön egyéni esszenciakeverékébe, melyet pár napon belül kap meg.A gyógy íreket otthon, napi cseppek formájában kell alkalmazni.

A Tengeri Esszenciák segítenek, hogy a párkapcsolata harmonikusabb szintre kerüljön. Valamint képesek feloldani az Önben lévő múltbeli blokkokat is.

A Pillangó Esszenciák hatására végbemenő átalakulás folyamán magasabb rezgésszintre emelkedik, továbbá segít, hogy ténylegesen kapcsolatba kerüljön a lelkével, ezáltal egyensúlyba hozza belső harmóniáját.