Testi - lelki társak kapcsolódnak az EzoTárs Központban. Párterápia, kezelések, tréningek azoknak, akik nyitottak az alternatív megoldásokra, hogy elérhessék a testi-lelki-szellemi egységet, a harmonikus, boldog párkapcsolatot.

Társkeresés

AZ EGYETLEN EZOTERIKUS TÁRSKERESŐ: 2006 óta ezoterikus, hagyományos, személyiség központú, tudatos társkeresés országosan.

Tagcsatlakozás:

Első lépés: Telefonon leegyeztetjük a találkozás időpontját. A találkozás helyszíne: az egyik budapesti irodánk. A telefonos egyeztetés előnyei: várakozás nélkül, diszkrét körülmények között tudunk találkozni. A találkozás alól kivétel a vidéken vagy külföldön tartózkodó társkereső, ez esetben skype-on  beszélgetünk. Ennek feltétele: mikrofon és kamera. Második lépés: személyes tagfelvétel. 

Tagfelvétel:

A tagfelvétel egy barátságos hangulatú mélyinterjú, mely a kérdőívünk közös kitöltésével kerül rögzítésre. A kérdőív kérdéseit párkapcsolati szakembereinkkel együtt állítottuk össze. Ezáltal valós képet kapunk az új tagunkról, és a társkereső is saját magáról. A személyes találkozás során egy hullámhosszra kerülve valós, közvetlen, elfogulatlan, "álarc" nélküli benyomást kapunk a jelentkezőről. Új tagunk képet kaphat, hogyan látja a külvilág, a másik nem. Megtudhatja, hogy mi az, amin érdemes, esetleg szükségszerű változtatnia, fejlődnie ahhoz, hogy a leendő párkapcsolata működő képes legyen. Megvilágítjuk, hol vannak a blokkok, az elakadások.

A találkozás időtartama 2 óra.

Amit már ekkor nyer a társkereső általunkhttp://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/arrived-1024x512.jpg

 • Felkészítjük a változásra,
 • Tudatosabb lesz a társkeresékor,
 • Felismerés miért vannak elakadásai
 • Helyes irányultságú e a nézete,
 • Jó e, elég e a hitrendszere,
 • Elég széles teret birtokol e a szemlélete,
 • Párkapcsolatra hogyan lesz alkalmas az életvitele,
 • Párkapcsolatra nyitott életszakasza,
 • Valós önképet,
 • A jelen élet és érzelmi állapotáról valós képet,
 • A társkereső és ideálja összehangolása.

Fakultatív igénybe vehető: terapeutáink, tanácsadóink segítsége. Nem kötelező, viszont ezzel a mi munkánkat is segíti, és a társkeresőnek is könnyebb, gördülékenyebb lesz a társkeresése. A terápiákat egyéniek, és személyre szabottak.

Fotó: A fotós vagy a videós bemutatkozás része az adatlapnak. Mindkettőt el tudjuk készíteni- professzionális technikával. Máshol is felhasználhatóak a képek, ill. a videó felvétel.

Tagság ideje:

Korlátlan időre szól.

A tagság díja:

Az Akció menüben tartogatunk meglepetéseket, időközönként kellemes akciókat. Bővebben telefonon.

A tagság tartalmaz:

2 órás személyes beszélgetést, tagfelvételt Tóth Kornéliával, az ország Szerelemfilozófusával/ a Szerelemguruval. A tagság korlátlan időre szól. A tagfelvételt követően a háttérmunkát mi végezzük el tagjaink helyett. A társkereső szemléletét képviselve megszűrjük, kit mutatunk be részére. Kizárólag hozzá illő, azonosságokkal bíró, hasonló rezdüléssel rendelkező féllel hozzuk össze. Garantáljuk, az ajánláskor kiküldött fotó friss, a személyes találkozás nem tartogat meglepetéseket.

Ezeken felül az országban egyedülállóak vagyunk, a párkapcsolatra is felkészítjük tagjainkat igény szerint terapeutáink által.

Diszkréciónk biztonságot nyújt anonimitást igénylő tagjainknak.

A tagság feltétele:

Aki ezoterikus szemléletű, garantáltan komoly szándékú, kialakult értékrenddel bíró, 20 - 99 év közötti független ( jogilag és érzelmileg is ) magyar vagy külföldi állampolgár. Várjuk az  ezoterikus szemléletű, életvitelű társkeresők jelentkezését az ország minden pontjáról, hiszen a szerelem nem ismer határokat.

Kiknek:

 • Újrakezdőknek, ( kapcsolat vagy válás után ) 
 • Ezoterikus szemléletűeknek, ill. életvitelűeknek,
 • Akik a napjaikat, heteiket reggeltől estig a munkahelyükön töltik,
 • Akik nem szeretnének a labilis, göröngyös, gyakran valótlan állításokra alapozott ismerkedés rögös útján keresgélni időt, energiát vesztegetni, érzelmeiket elfecsérelni,
 • Akik szeretnének a magánéletükön változtatni, és társas kapcsolatban élni boldogan, kiteljesedve.

 

Elérhetőségünk: 70/6057765 ( ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk amennyiben számkijelzett a hívás.

            http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/jinjang!!!.jpg

Jin és Jang =  Nő és a Férfi nincs meg egymás nélkül. http://ezotars.hopto.org/assets/public/img/news/banner61168_Subscription_L.jpg